Jäsentiedotteet

Vuosittainen toimintakalenteri

Toiminta Kempeleen hallilla

Ajoneuvokaluston korjaus- ja restaurointitoimintaa harjoitetaan aina parillisten viikkojen maanantaina noin klo 17:30-18 alkaen (Ei arkipyhinä). Paikka Kempeleen halli.
Tervetuloa mukaan puuhastelemaan ja oppimaan. Korona säännösten rajassa!

Suunnitelma täydentyy vuoden varrella ja joidenkin tapahtumien ajankohta saattaa hieman muuttua. Jokin kerhoilloista pyritään tekemään yritysvierailuna. Muutoksista ja tapahtumien kelloajoista tiedotetaan erikseen kerhokirjeissä ja nettisivuilla.

A-katsastukselta katsastus jäsenhintaan kerhomme jäsenille ja koskee niin museo-, kuin käyttäjienkin autoja. Museokorttia (SAHK:n jäsenkortti) esittämällä saat ko. alennukset Oulussa, Kaakkurin-, Heinäpään ja Ruskon katsastusasemilta, Haukiputaan katsastusasemalta sekä Kempeleen katsastuksesta.

Oulun Seudun Mobilistit ry

Perustava kokous pidettiin Toukokuun 16. päivän iltana vuonna 1977. Paikalla oli 46 innokasta harrastajaa.Yhdistysrekisteriin kerho merkittiin lokakuun 4. päivänä 1978. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia mobiiliharrastusta edistävänä Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliiton paikallisyhdistyksenä. Oulun Seudun Mobilistien ry:n   j’senmäärä on noin 350 jäsentä. Yhdistys ylläpitää Oulun automuseota, missä vierailee vuosittain n.7000 vierasta. Yhdistyksen tapahtumista näkyvimpiä ovat mm vappu-ajot ja rompemarkkinat museolla.

Oulun Seudun Mobilistit ry:n jäsenet kokoontuvat automuseolla joka kuukauden viimeinen keskiviikko (ei heinäkuussa).

Vuosittainen jäsenmaksu on 40 euroa ja liittymismaksu 35 euroa.

Jäseneksi voit liittyä seuraavalla tavalla.

Tulosta jasenhakemuslomake.doc (39.0 kt), täytä se joko käsin tai tietokoneellasi ja postita se postitse tai täytä lomake tietokoneellasi ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona (osoitteen saat lomakkeesta)

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Erkki Knuutila, puh : 0400 383 133. Sihteerinä toimii Tommi Ollila ja jäsensihteerinä Tapio Saven. Vastaavana museoajoneuvotarkastajana Pentti Honka.

MAB_29_Sisu_small     avojalasten-ajot-2008_small_1    a_40v_kerhoila

Välikaasua kirjaa on saatu lisää ja sitä on saatavilla kerhoilloissa tai puheenjohtajalta noutohintaan 39 eur/kpl.

Muiden järjestäjien tapahtumista joihin kerhomme jäseniä varmasti runsaasti osallistuu, niin osanottajina, kuin katsojinakin tiedotamme seuraavaa:

Pohjois-Ruotsin tapahtumia vuonna 2021

Automobiili-lehden ilmestyminen vuonna 2021 Ilmestymisajat ja materiaalin viimeisen toimituspäivän tiedot löydät www.sahk.fi/6 SAHK ry:n sivulta.

SAHK:n tapahtumakalenteri vuodeksi 2021

extraElement
oululogo-425
face

© Oulun Seudun Mobilistit ry  ja kuvien omistajat.