Jäsentiedotteet

Vuosittainen toimintakalenteri

Toiminta Kempeleen hallilla

Ajoneuvokaluston korjaus- ja restaurointitoimintaa harjoitetaan aina parillisten viikkojen maanantaina klo 14 alkaen (Ei arkipyhinä). Paikka Kempeleen halli Mullukantie 9.
Tervetuloa mukaan puuhastelemaan ja oppimaan. Korona-säännösten rajassa!

Suunnitelma täydentyy vuoden varrella ja joidenkin tapahtumien ajankohta saattaa hieman muuttua. Jokin kerhoilloista pyritään tekemään yritysvierailuna. Muutoksista ja tapahtumien kelloajoista tiedotetaan erikseen kerhokirjeissä ja nettisivuilla.

A-katsastukselta katsastus jäsenhintaan kerhomme jäsenille ja koskee niin museo-, kuin käyttäjienkin autoja. Museokorttia (SAHK:n jäsenkortti) esittämällä saat ko. alennukset Oulussa, Kaakkurin-, Heinäpään ja Ruskon katsastusasemilta, Haukiputaan katsastusasemalta sekä Kempeleen katsastuksesta.

Oulun Seudun Mobilistit ry

Perustava kokous pidettiin Toukokuun 16. päivän iltana vuonna 1977. Paikalla oli 46 innokasta harrastajaa.Yhdistysrekisteriin kerho merkittiin lokakuun 4. päivänä 1978. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia mobiiliharrastusta edistävänä Suomen ajoneuvohistoriallisen keskusliiton paikallisyhdistyksenä. Oulun Seudun Mobilistien ry:n  jäsenmäärä on noin 400 jäsentä. Yhdistys ylläpitää Oulun automuseota, missä vierailee vuosittain n.7000 vierasta. Yhdistyksen tapahtumista näkyvin on Rompemarkkinat museolla.

Oulun Seudun Mobilistit ry:n jäsenet kokoontuvat automuseolla joka kuukauden viimeinen keskiviikko (ei heinäkuussa).

Vuosittainen jäsenmaksu on 40 euroa ja liittymismaksu 35 euroa.

Jäseneksi voit liittyä seuraavalla tavalla.

Tulosta jasenhakemuslomake.doc (39.0 kt), täytä se joko käsin tai tietokoneellasi ja postita se postitse tai täytä lomake tietokoneellasi ja lähetä se sähköpostin liitetiedostona (osoitteen saat lomakkeesta)

Yhdistyksen puheenjohtajana toimii Rauno Teppola, email rauno(ät)teppola.fi. Sihteerinä toimii Mauri Pehkonen ja jäsensihteerinä Tapio Saven. Vastaavana museoajoneuvotarkastajana Pentti Honka.

MAB_29_Sisu_small     avojalasten-ajot-2008_small_1    a_40v_kerhoila

Välikaasua kirjaa on saatu lisää ja sitä on saatavilla kerhoilloissa tai puheenjohtajalta noutohintaan 39 eur/kpl.

Automobiililehden Ilmestymisajat ja materiaalin viimeisen toimituspäivän tiedot löydät
www.sahk.fi/6 SAHK ry:n sivulta.

extraElement
oululogo-425
face

© Oulun Seudun Mobilistit ry  ja kuvien omistajat.

Päivitetty
1.3.2024